El passat dimarts 18 d’abril es va realitzar un presstrip als camps del Camí de les Parets de
L’acte, al qual van assistir una quarentena entre periodistes i bloggers gastronòmics, va comptar amb la presència de
Seguidament, l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, el tinent d'alcalde de Comerç, Civisme i Promoció de la Ciutat, Ramon Castellano, el president de l'Associació Agropecuària de Gavà, Josep Pañella i el vicepresident de l'Associació Agropecuària de Gavà, Salvador Barri, van presentar la 64ª Fira d'Espàrrecs de Gavà.
A continuació, els assistents van fer una visita divertida i experiencial als camps d'espàrrecs del Parc Agrari del Baix Llobregat de la mà de Gabriel Purset i de Joan Torras, pagesos amb una gran tradició de moltes generacions cultivant espàrrecs. Tot seguit, van realitzar un tast molt “fresc” de l’espàrrec de Gavà dirigit per Cristina Roig, experta assessora i col·laboradora gastronòmica, i Manel Armengol, xef i gerent del restaurant Major Trenta-Sis, amb els que van aprendre i gaudir de curiositats d’aquest producte.
L’acte va finalitzar al restaurant Les Marines de Gavà mar on van continuar amb l’experiència gastronòmica: un grup de restauradors del col.lectiu Sabors de l’Horta els esperà per gaudir de la seva creativitat gastronòmica, oferint degustacions on l’espàrrec de Gavà - Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat - va ser l’ingredient protagonista.