El col·lectiu de cuina CUBAT present al Fórum Gastronómico de Galicia 2015

Partager:

Els dies 15, 16 i 17 de març, es va celebrar a La Coruña, el Fórum Gastronómico Galicia 2015, una de las cites gastronòmiques més interessants d’aquest any.

Amb la presència de la Diputació de Barcelona, la gastronomia del Baix Llobregat va ser-hi present  a través del col·lectiu de cuina CUBAT, en un estand promocional acompanyat d'un espai de showcooking i degustacions, juntament amb la presència d'altres col·lectius de cuina de la demarcació de Barcelona.

La Carxofa Prat va ser el producte destacat dels showcookings acompanyada de la resta de productes que es cultiven al Parc Agrari del Baix Llobregat, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari.

A l'estand es van promocionar turísticament els actius gastronòmics i productes de la terra de les comarques de Barcelona.