10a Fira del vi i la gastronomia d'Esparreguera. Tradició i consum responsable

Share:

Sota el lema “Tradició i consum responsable”, la FIRA DEL VI I LA GASTRONOMIA D'ESPARREGUERA, organitzada pel Club cultural gastronòmic Sentits te com objectiu principal apropar l'oferta culinària del municipi al públic en general promocionant el producte de proximitat de l'oferta culinària, vinícola i culturals catalana.

La Fira d'enguany arriba a la seva desena edició essent un referent de qualitat tant per als restauradors com pels cellers que hi participen.

Dissabte 19 d'octubre a la plaça del Centre hi trobarem d'una banda els restauradors del municipi: DELICIOSUS ROSTISSERIA, ATAULA, A PANIAGUA, CAL SANT, LA VOLTA i GUST DE GLA.

De l'altra, aquest tast gastronòmic serà enriquit i dimensionat per l'oferta dels següents cellers i productors d'Esparreguera: CA N'ESTRUC, EL REBOST DEL MONTSERRATÍ, XAVIER MAS, CAN PALOMA, VILAVINITECA acompanyats de A.T. ROCA, PARÉS BALTÀ, RENDÉ MASDEU, CELLER CADEVALL, GONZALEZ BYASS, RAMON CANALS i CAVES L'ORIGAN.

A partir de dos quarts de nou la fira serà amenitzada pel grup musical esparreguerí TAMAGOTXI. Grup de versions de funk, folk, jazz, rock vintage i neo-soul, conformat per cinc músics experimentats de procedències estilístiques musicals diferents però amb una visió conjunta: oferir música en directe amb un repertori festiu, selecte i sofisticat.

Els tiquets per als tast i la compra de la copa es poden fer a l'avançada al Restaurant viniteca CAL SANT o el mateix dia de la Fira als estants de l'organització (entrada carrer de Baix passadís a tocar del parc infantil).

Us oferim participar a una activitat amb prou valor afegit com per passar la tarda, el vespre i la nit de dissabte de la millor manera.

Aquesta actuació compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament d'Esparreguera.

Tradició i consum responsable!

Contact
Correu electrònic
jaumeielssentits@gmail.com
Telèfon
618443512 / 93 770 9687
Nom de l'empresa organitzadora
Club cultural gastronòmic Sentits
Data de celebració
19 d'octubre
Any de celebració
2024
Horari

D'11 del matí a 23 de la nit

Població
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer Taquígraf Garriga, 3 - 08292
Preu

Gratuït

Cal fer reserva previa
No és necessari