- Inici
- Gastronomia i Enoturisme
- Restaurants
- Marimorena Restaurant
Marimorena Restaurant
Marimorena és el projecte personal del xef Albert Mendiola, proclamat Cuiner de l’Any 2017, i la seva companya, Patrícia Torres. Deixeble de Martin Berasategui, després de voltar per molts restaurants arreu del país (Kursaal, Bar Mut, Grup Tragaluz, etc.), Mendiola va tornar a casa per inaugurar el seu propi establiment en el 2012. Al cap d'uns anys, impulsat per la necessitat d’oferir un espai més ample i confortable, en sintonia a la seva cuina, Marimorena es trasllada a la Carretera de Santa Creu de Calafell, 73, 1a planta.
La cuina d’Albert Mendiola està basada en la tradició i en el producte de proximitat. El xef santboià es confessa apassionat dels vegetals i de les hortalisses que compra directament als pagesos de la Cooperativa Agrària Santboiana i també de la cuina tradicional adaptada a una nova visió. Entre els plats estrella, el tataki d'albergínia, l'arròs de "callos" i cargols o els seus ja famosos ous, tant el carpaccio d’ou amb pinyons i patates palla, o l’ou a la romana amb calamarsets i carxofes de Sant Boi.
Adreça
Ctra. Santa Creu de Calafell, 73, 1ª planta
08830 Sant Boi de Llobregat Barcelona
Espanya
Població
Sant Boi de Llobregat
Especialitat gastronòmica
Brasa
Preu mig carta
40€
Preu menú diari
32€
Places
70
Serveis
Canviador
Establiment accesible
Menú per a celíacs
WiFi
Utensilis de taula infantils
No
Número de trones i cadires
3
Canviadors
Sí
Activitats d’animació infantils
No