El passat 9 de novembre, durant la Trobada de Restauradors del col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat, va tenir lloc a Can Comas un Networking entre 40 restaurants i 19 Productors del Parc Agrari del Baix Llobregat, tal i com els restaurants van demanar en la darrera trobada 2016, amb la fi de crear sinèrgies entre els principals protagonistas de la gastronomia del Baix Llobregat.
Sota l’objectiu de millorar la distribució del producte fresc del Parc Agrari al Baix Llobregat, la dinàmica del networking es va centrar en entrevistes ràpides de 5 minuts en torns de 2 grups de restaurants, essent els productors els que s’ubicaven a les taules, i els restaurants que anaven passant de taula en taula per cada un dels productors.
Així mentre un grup de restauradors estava en el networking, l’altre grup assistia a la presentació del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i del Parc Agrari de les accions de promoció previstes pel col.lectiu Sabors de l’Horta 2017: la presentació del nou fulletó, propostes d’activitats per arribar al públic final com showcooking als Mercats de Pagès, Jornades Enogastronòmiques o el Supermes familiar, van ser les propostes més destacades.
Al llarg de la jornada van estar presents el Gerent del Parc Agrari del Baix Llobregat, Raimon Roda i la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort.